ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

4 жовтня 2019 року в Одеській національній академії харчових технологій, в рамках продовження роботи ХІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді», відбулось засідання секції «Практичні навички здорового способу життя», яка проводиться під гаслом  «Активний відпочинок – це здорово!».

В цьому році дощ завадив традиційному проведенню заходу на свіжому повітрі, але, як кажуть, матч відбудеться в будь-яку погоду. У спортивно-оздоровчому комплексі учасники конференції познайомились з активними видами відпочинку на свіжому повітрі, поспілкувалися зі  «сторожилами» туристичного клубу «САЛО», учасниками багатьох походів у різні мальовничі куточки України. Наприкінці заходу було проведено майстер-клас «5 хвилин з життя туриста», де учасники конференції прийняли участь у змаганнях на влучність, спритність, кмітливість.  

        Бажаємо всім  гарного настрою, позитивних емоцій і сподіваємося, що активний відпочинок для наших студентів стане нормою життя!