КУРАТОРСЬКІ ГОДИНИ, ПРИСВЯЧЕНІ ВСТУПНОМУ ІНСТРУКТАЖУ З БЕЗПЕКИ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ, СЛУХАЧІВ, АСПІРАНТІВ АКАДЕМІЇ ПЕРЕД ПОЧАТКОМ НАВЧАЛЬНИХ ЗАНЯТЬ ТА ІНСТРУКТАЖУ З ПРОФІЛАКТИКИ ПОШИРЕННЯ КОРОНАВІРУСНОЇ ІНФЕКЦІЇ НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ
В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті технології вина та туристичного бізнесу протягом 1-29 вересня кураторами груп були проведені кураторські години – вступний інструктаж з безпеки життєдіяльності та інструктаж з профілактики поширення коронавірусної інфекції.
Куратори ознайомили студентів зі змістом ІНСТРУКЦІЇ № 1/62 вступного інструктажу з безпеки життєдіяльності студентів, слухачів, аспірантів академії, а також із заходами і правилами поведінки щодо профілактики поширення коронавірусної інфекції. Студентам було роздано ілюстративний матеріал, а також надано посилання на сайт «Студентське життя», де розміщено відео- та інформаційні матеріали (https://studlifeod.ontu.edu.ua/2020/02/28/28022020)
Будьте здорові! Бережіть себе та своїх рідних!
Група ТВКП-21, куратор Сугаченко Т.С.
Групи ТК-26, ПВ-22, ПВ-30, куратори Берегова О.М., Ляпіна О.В.
Групи МТ-23, Тс-24, куратор Байрачна О.К.
Групи МТ-33, Т-34, Тс-3, Тс-34, куратор Крупіца І.В.