ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ НАРОДЖЕННЯ АКАДЕМІЇ  НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 241 «ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА» ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Кураторами факультету Інноваційних технологій харчування та ресторанно-готельного бізнесу проведені аудиторні та дистанційні кураторські години зі студентськими групами спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

День  Народження Академії прийнято святкувати 20 жовтня. ОНАХТ була заснована  1902 року як Одеська школа борошномелів. Першим директором школи призначили професора Володимира Кнабе, що прибув з Харкова. 118 річчя академії  наші куратори відзначили  разом зі студентами та  підготували кураторські години на цю тему . Були надані цікаві матеріали та факти , а також переглянуто  привітальне відео до дня народження академії  з сайту академії.

Роботу проведено із використанням презентацій ті підготовленого матеріалу.  Розглянули ключові події та факти  , які вплинули розвиток та розширення академії та яка вона стала у наш час .

Група ГРС-101, куратор – к.т.н. Саламатіна С.Є.

Група ГРС-102, куратор – асистент . Савенко А.А.

Група ГРС-103, куратор – асистент . Жовтяк К.О.

Група ГРС-201, куратор –  к.т.н. Тітомир Л.А.

Група ГРС-202, куратор – доц. Шепель М.Є.

Група ГРС-203, куратор –  ст. викладач  Сахарова  З.М.

Група ГРС-205с, куратор – асистент . Жовтняк К.О.

Група ГРС-302, куратор –  Харенко Д.О.

Ст. куратор ф-туІТХіРГБ зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»     Савенко А.А.