КУРАТОРСЬКІ ГОДИНИ НАТЕМУ: «ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ЗІ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
В періодз 28 січня по 5 лютого 2021 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу зі спеціальності 181 «Харчові технології» Одеської національної академії харчових технологій були проведені кураторські години на тему: «ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ». Куратори нагадали студентам історію виникнення державного свята. 22 січня, у день проголошення в 1919 році Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, щорічно відзначається День Соборності України.
У 1990 році з нагоди 71-ї річниці проголошення Акту Злуки між Києвом і Львовом українці вирішили утворити живий ланцюг єднання “Українська хвиля”. Така традиція прижилася та повторюється в багатьох містах сучасної України.
Офіційним державним святом День соборності України став лише в 1999 році після підписання Леонідом Кучмою відповідного наказу. При цьому День соборності України – робочий день для всіх українців, хоча й не скасовує урочистостей 22 січня.
Кур28.01.2021 р., група ТХ-309с, куратор Дідух Г.В.
29.01.2021 р., група ТХ-108, куратор Калугіна І.М
01.02.2021 р., група ТХ-107, куратор Бурдо А.К.
03.02.2021 р., група ТЛ-306, куратор Козонова Ю.О.
02.02.2021 р., група ТХ-308, куратор Колесніченко С.Л
03.02.2021 р., група ТЛ-206, куратор Атанасова В.В.
01.02.2021 р., група ТЛ-106, куратор Лазаренко Н.А
05.02.2021 р., група ТХ-208, ТХ-209с, куратор Голінська Я.А.
03.02.2021 р., група ТХ-207, куратор Атанасова В.В.
Старший куратор факультету ІТХта ГРБ спец 181 Голінська Я.А.