ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «СПОСОБИ МАНІПУЛЯЦІЇ ПРИ СПІЛКУВАННІ ЛЮДЕЙ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

22 квітня 2021 року на факультеті Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНАХТ, професором кафедри технологiї молока, олiйно-жирових продуктiв та iндустрiї краси Ткаченко Наталією Андрієвною була прочитана лекцiя «Способи манiпуляцiї при спiлкувaннi людей”.

На лекцiї буди присутнi викладачi академiї, студенти та їх куратори у кількості 18 осіб.

Лекцiя проводилась в режимi дiалогу i супроводжувалась  змiстовними слайдами. Після закінчення лекції деякі студенти висловили свої відгуки: «На сьогоднішній конференції прослухала дуже цікаву доповідь про маніпуляторство, зрозуміла, що в своєму житті я була і маніпулятором (2-3 рівня) і жертвою, і при чому ні про те, ні про інше навіть не здогадувалася…))».

Протягом лекції студенти та викладачі отримали позитивні враження та цікаву, корисну інформацію.

Смокова Т.М., відповідальний по Інституту культури та мистецтв факультету ТТХПіПБ ОНАХТ