ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Студентське життя
ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ РИБИ ТА МОРЕПРОДУКТІВ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
20 вересня 2021 року доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Паламарчук Анна Станіславівна провела лекцію на тему: «Інноваційні технології переробки риби та морепродуктів» в Одеському національному технологічному університеті.
Слухачами лекцій були студенти групи ТР-40 а,б та ТМ-51а. Кількість слухачів – 10 осіб.
Лектором було розглянуто стале функціонування рибопереробної галузі на підставі збереження, відтворення і раціонального використання риби та інших водних біоресурсів, які забезпечуватимуть задоволення внутрішнього попиту на рибну продукцію, продовольчу безпеку держави в секторі рибопродукції, соціально-економічний розвиток рибопромислових регіонів.
Так, актуальна та сучасна тема лекції мала відклик у слухачів, які жваво обговорили лекцію, активно задавали питання та дискутували. Усі у гарному настрої покинули аудиторію.
Смокова Т.М., відповідальна по Інституту культури та мистецтв факультету ТТХПіПБ ОНАХТ