КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА ДНЮ ХАРЧОВИКА НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ
В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті технології вина та туристичного бізнесу 11-18 жовтня кураторами факультету була проведена кураторська година, присвячена Дню працівника харчової промисловості.
Вперше професійне свято День харчовика з’явилося у минулому столітті. Цей день – День працівників харчової промисловості було встановлено у 1966 році і він святкується у третю неділю жовтня. Відзначається в Україні щорічно згідно з Указом Президента України № 714/95 від 8 серпня 1995 року. В цьому році воно відзначається 17 жовтня. Це свято всіх працівників, завдяки яким на полицях супермаркетів є неймовірне розмаїття продуктів харчування та напоїв.
Куратори щиро привітали майбутніх висококласних фахівців із професійним святом.