ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «СТОП БУЛІНГ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ

В Одеський національний академії харчових технологій протягом жовтня – початку листопаду 2021 року  на факультеті технології вина та туристичного бізнесу відбулась єдина кураторська година «СТОП БУЛІНГ».

Куратори розповіли студентам, що таке булінг, які типові ознаки булінгу, про види булінгу, а також про   відповідальність за заподіяння шкоди іншій особі: до адміністративної відповідальності особи притягуються з 16 років, а до того відповідальність за вчинки дітей несуть їхні батьки.

Учасники освітнього процесу зобов’язані поважати гідність, права, свободи та законні інтереси всіх учасників, дотримуватися етичних норм!

Групи БІО-18, БІО-28, ХТ-22, куратор Нікітчіна Т.І.

Групи ТВ-11, ТВс-31, куратор Мирошніченко О.М.

Група МТ-23, куратор Воскресенська О.В.

Група ТВ-31, куратор Сугаченко Т.С.

Група МТ-13, куратор Камушков О.С.

Група ТВ-21, куратор Мельник І.В.

Група БІО-28, куратор Воловик Т.М.

Групи ТК-36, ПВ-32, куратор Берегова О.М.

Групи МТ-33, Т-34, куратор Крупіца І.В.

Старший куратор факультету ТВтаТБ О.М. Берегова