КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «СТОП БУЛІНГ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГОБІЗНЕСУ
В Одеський національний академії харчових технологій протягом жовтня – початку листопаду 2021 року на факультеті технології вина та туристичного бізнесу відбулась єдина кураторська година «СТОП БУЛІНГ».
Куратори розповіли студентам, що таке булінг, які типові ознаки булінгу, про види булінгу, а також про відповідальність за заподіяння шкоди іншій особі: до адміністративної відповідальності особи притягуються з 16 років, а до того відповідальність за вчинки дітей несуть їхні батьки.
Учасники освітнього процесу зобов’язані поважати гідність, права, свободи та законні інтереси всіх учасників, дотримуватися етичних норм!
Групи БІО-18, БІО-28, ХТ-22, куратор Нікітчіна Т.І.