ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
Студентське життя
ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ ПЕРЕРОБКИ РИБИ ТА МОРЕПРОДУКТІВ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
17 лютого 2022 року доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів Паламарчук Анна Станіславівна, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв, провела лекцію на тему: «Інноваційні технології переробки риби та морепродуктів» в Одеському національному технологічному університеті.
Слухачами лекції були студенти групи ТР-30а,б та ТМ-21, ТВ-11 та викладачі кафедр технології м’яса, риби і морепродуктів та технології вина та сенсорного аналізу. Кількість слухачів – 10 осіб.
Лектором було розглянуто добірку кращих інноваційних рішень, які вдосконалюють способи виробництва, вилову та збуту морепродуктів, стале функціонування рибопереробної галузі на підставі збереження, відтворення і раціонального використання риби та інших водних біоресурсів, які забезпечуватимуть задоволення внутрішнього попиту на рибну продукцію, продовольчу безпеку держави в секторі рибопродукції, соціально-економічний розвиток рибопромислових регіонів.
Актуальна та сучасна тема лекції мала відклик у слухачів, які жваво обговорювали лекцію, активно задавали питання та дискутували.
к.т.н. Смокова Т.М., відповідальна по Інституту культури та мистецтв факультету ТтаТХПіПБ