ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

УРАН: допоможемо НУА (Харків) відбудуватися після влучання ракети

                                                                                                                        Шановні пані та панове,

Сьогодні звертаємось до вас не як до користувачів та підписників, а як до співвітчизників та небайдужих людей. Просимо долучитись до нашої благодійної кампанії зі збору допомоги для Харківського гуманітарного університету «Народна українська академія» (ХГУ «НУА»).

У квітні в другий навчальний корпус академії влучила російська ракета. Наслідки важкі. Зруйнований дах; пошкоджені аудиторії та інші приміщення, системи електропостачання та опалення, комп’ютерна мережа, бібліотека і видавництво. Вартість лише втраченого обладнання  – комп’ютерів, принтерів, видавничого різографа тощо – складає близько  438 тис. грн.

Ми хочемо допомогти академії, і тому оголошуємо збір благодійної допомоги. Окрім коштів на відбудову, НУА також потребує обладнання: 10 ноутбуків і 2 принтери.        

Як можете допомогти саме ви?

  1. Поширюйте інформацію про збір допомоги серед колег, знайомих, друзів та підписників. Можете переслати їм цього листа або поширити наш допис у своїй стрічці/розповіді в інстаграміта фейсбуці. Нехай про кампанію дізнається якомога більше людей!
  2. Маєте зайвий ноутбук чи принтер? Подаруйте його НУА – напишіть нам на dopomoga@uran.ua, і ми все організуємо.
  3. Зробіть грошову пожертву. Будь-який ваш внесок, хай і невеликий, – це суттєво. Команда УРАН свій внесок уже зробила. Усі кошти ми перерахуємо НУА, про що обов’язково розповімо у соціальних мережах.

Рахунок для грошової допомоги
Отримувач: Фонд УРАН  
код ЄДРПОУ 35670858
UA863052990000026009005018682
Призначення платежу: Благодійна допомога / Благодійний внесок

 Долучайтеся, будь ласка. Допоможемо ХГУ «НУА» разом!