ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «СУЧАСНІ ТЕХНІЧНІ ЗАСОБИ ЗАХИСТУ (ЛЮДИНИ ТА ПОБУТОВОЇ ТЕХНІКИ), ЯКІ МАЮТЬ БУТИ У КОЖНОМУ БУДИНКУ» НА ФАКУЛЬТЕТІ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТА РОБОТОТЕХНІКИ ОНТУ

        18 серпня 2022 року, за планом роботи Інституту культури та мистецтв Одеського національного технологічного університету, доцент факультету Автоматизації та робототехніки Шейда Голбад К.А. провів науково-популярну лекцію на тему «Сучасні технічні засоби захисту (людини та побутової техніки), які мають бути у кожному будинку».

         Лекція відбулася у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom. На лекції були присутні студенти факультетів «Автоматизації та робототехніки», «Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу». Доцент Шейда Голбад К. А. розказав студентам  про сучасні засоби захисту приміщень від електричних перевантажень, від ударів блискавок. На прикладах показував яким чином можна зберегти своє життя від уражень електричним струмом.

        На лекції були присутні 40 осіб, серед яких 37 студентів та викладачі ОНТУ. Лекція викликала жваве обговорення серед студентів.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНТУ  на факультеті Автоматизації та робототехніки,  ст.викладач Ревенюк Т. А.