ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ТАЙМ-МЕНЕДЖМЕНТ ЯК ЕЛЕМЕНТ КОРПОРАТИВНОЇ КУЛЬТУРИ: СУЧАСНІ УНІВЕРСАЛЬНІ ІНСТРУМЕНТИ (на прикладі monday.com)» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

1 вересня 2022 року на факультеті Технології вина та туристичного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНТУ, була прочитана лекція за темою «Тайм-менеджмент як елемент корпоративної культури: сучасні універсальні інструменти (на прикладі monday.com)», професором кафедри туристичного бізнесу та рекреації Оленою МЕЛІХ.

В доповіді була представлена програма monday.com, описані її можливості для цілеспрямованого використання робочого часу викладачів та навчального часу здобувачів.

Тема, яку обрала проф. Меліх О.О., є дуже актуальною, оскільки вона присвячена одному з інструментів тайм-менеджменту. Лектор поділилась власним досвідом використання програми monday.com, розповіла про її можливості, переваги та недоліки.

Лекторка наголосила, що диджиталізація документообігу – це одне з пріоритетних завдань університету. Без паперовий обіг документів, процеси контролю роботи та якість виконання завдань можуть суттєво покращитись із використанням програми monday.com. Використання цього продукту повинно стати невід’ємною частиною корпоративної культури.

На лекції були присутніми 10 учасників, студенти 2 і 5 курсів спеціальності 242 «Туризм» та представники кафедри ТБтаР.

Відповідальна за Інститут культури та мистецтв на факультеті ТВтаТБ,   доц. О.В. Ляпіна