ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ПАРАЗИТАРНІ ЗАХВОРЮВАННЯ ЛЮДЕЙ ТА ТВАРИН» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ І ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

7 вересня 2022 року доцент кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв Одеського національного технологічного університету, Патюков Сергій Дмитрович провів лекцію на тему: «Паразитарні захворювання людей та тварин». Лекцію було проведено он-лайн за допомогою програми Zoom.

Слухачами лекції були викладачі кафедри технології м’яса, риби і морепродуктів та студенти груп ТМ-22, ТМ-32, ТМ-42 та деяких інших. Кількість слухачів – 18 осіб.

В ході лекції лектором були висвітлені питання щодо виникнення та еволюції явища паразитизму, впливу його на розвиток самих різних механізмів пристосування організму до зовнішнього середовища.

Показано, що явища паразитизму та симбіозу дуже тісно пов’язані одне з одним.

Ця актуальна та сучасна тема лекції мала відклик у слухачів, які жваво обговорили лекцію, активно задавали питання та дискутували.

Слухачі приймали активну участь у обговоренні лекції, задавали питання, на які отримували розгорнуті відповіді, запропонували розвивати такий спосіб читання лекцій.

Відповідальна по Інституту культури та мистецтв факультету ТтаТХПіПБ, к.т.н. Смокова Т.М.