ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

СПОРТ ДЛЯ ВСІХ!

18 вересня відбувся щорічний турнір з баскетболу 3*3 серед студентських команд ODESA STUDENTS 3*3 2022 присвячений Дню фізичної культури та спорту. Змагання відбулися у Старобазарному сквері на вуличному спортивному комплексі «СПОРТ ПАРК ГІЛЕЛЬ».

У змаганнях приймали участь досвідчені спортсмени, гравці ведучих баскетбольних команд м. Одеси. Загалом заявились для участі 17 команд. З метою набуття досвіду, наша збірна команда також подала заявку. Наш університет представляли 3 вчорашні абітурієнти,а нині студенти ОНТУ: Нестеренко Родіон (студент І курсу ф-ту Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу), Костяний Констянтин (студент І курсу ф-ту Економіки, бізнесу і контролю), Артюхов Максим (студент ІІІ курсу ф-ту Комп`ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту) і капітан команди, студент ІІІ курсу ф-ту Автоматизації та робототехніки, Грібеніченко Глеб. Не зважаючи на малий досвід, наші хлопці гідно виступили у змаганнях, програв супернику в  матчі за вихід у фінальні змагання  турніру вирішальне 1 очко.

 Бажаємо нашим хлопцям зберігати бажання перемагати, набиратися досвіду, майстерності та займатися улюбленим видом спорту – баскетболом!