ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

Челендж «Здорова молодь»

Щорічно в Україні день фізкультурника відзначається в другу суботу вересня. У 2022-му році день спорту випадає на 10 вересня. У цю дату проводять різні заходи,орієнтовані на підтримку здоров’я тіла і духу.

10 вересня в ОНТУ стартував Челендж «Здорова молодь», який проводила кафедра фізичної культури та спорту. Челендж проводився з 10 по 20 вересня.

Мета проведення Челенджу: залучення здобувачів вищої освіти ОНТУ до здорового способу життя та активних занять фізичною культурою. Умови участі у Челенджі були дуже прості: учасник повинен був виконати протягом 45 секунд присідання зі зміною положення рук та відео ролик відправити до організаційного комітету. Єдиною умовою участі в Челенджі було виконання вправи в парі: разом з подругою, братом або сестрою, батьками. Адже для кожного учасника парної вправи – це додатковий заряд мотивації, приклад для наслідування, а також привід не здаватися і разом виконувати вправу до кінця!

У Челенджі прийняли участь 183 здобувачі вищої освіти ОНТУ всіх факультетів.

Юнаки та дівчата дуже постаралися. Вправи виконували на стадіоні, у квартирі та в парку, у дворі будинку  та спортивному залі. Лідером Челенджу стала студентка факультету Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Литвиненко Ольга (гр.ТХ-207).

Значення фізичної культури у формуванні здорового способу життя молоді величезне! В цьому відношенні не застаріло прислів’я –” В здоровому тіліздоровий дух!”. Займайтеся фізкультурою та будьте здорові!