ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ПРАВИЛА ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ У СТРЕСОВИХ СИТУАЦІЯХ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
4 жовтня 2022 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНТУ, відбулась лекція ст. викладача кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Лазаренко Н.А. на тему: «Правила здорового харчування у стресових ситуаціях».
Слухачами лекції були студенти та викладачі факультету ІТХіРГБ, загальна кількість учасників – 56 осіб.
Безніс П.М., відповідальна по Інституту культури та мистецтв факультету ІТХіРГБ