ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

Спортивна гра МІНІ-КВЕСТ  «Активний відпочинок – це здорово!»

Вже 15 років поспіль в університеті проводиться Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів з міжнародною участю «Проблеми формування здорового способу життя у молоді».

Традиційно, на другий день конференції учасники знайомляться  з   практичними навичками здорового способу життя: дізнаються про нові види спорту, знайомляться з основами туризму, приймають участь у туристичному переході уздовж берега моря.

Незважаючи на воєнний стан в Україні, цей рік не став винятком. На другий день проводилась  спортивна гра МІНІ-КВЕСТ  «Активний відпочинок – це здорово!».

МІНІ-КВЕСТ проходив  на території навчально-оздоровчого спортивного комплексу. Перед змаганнями кандидат у майстри спорту України з бадмінтону Носов Артем провів розминку. Цього року в КВЕСТі приймали участь здобувачі вищої освіти ОНТУ, які знаходились в місті, але кількість учасників була обмежена. Кожна команда, назву команди вигадували самі учасники, повинна була швидко та якісно виконати  спортивно-розважальні завдання. Всі завдання пов’язані з фізичною культурою та спортом. Об’єднавши зусилля, всі учасники пройшли запропоновані конкурси-випробування: «Стрілець», «Гамак для м’яча», «Шиворіт-навивиріт», «Переправа», «Швидкий кавун», «Веселі кульки».

Згідно підсумків оцінювання МІНІ-КВЕСТу «Активний відпочинок – це здорово!» переможцями стала збірна команда «Зірочка», до складу якої увійшли студенти факультету Комп’ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту:Паламарчук Олег, Дидикін Олександр, Лукашов Дмитро, Ходаков Дмитро, Литвинова Юлія. ІІ місце посіла збірна команда факультету Менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування, ІІІ – збірна команда факультету Технології та товарознавства харчових продуктів і продовольчого бізнесу. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами.

Всі команди-учасниці зарекомендували себе дружніми, організованими, проявили свою творчість, креативність, критичне мислення, вміння продуктивно працювати в команді та знаходити компроміси для досягнення загальної мети.

А головне всі учасники МІНІ-КВЕСТу «Активний відпочинок – це здорово!»  отримали позитивні емоції та заряд бадьорості!