ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ «ШОКОЛАД – ЗА І ПРОТИ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

21 жовтня 2022 року на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу, за планом роботи Інституту культури та мистецтв Одеського національного технологічного університету, доцент кафедри Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів Котузаки О.М. прочитала науково-популярну лекцію на тему: «Шоколад – за і проти».

Багато прихильників правильного харчування відносять солодке до забороненої їжі, адже вона може зашкодити фігурі та стану організму. Нерідко до списку таких продуктів потрапляє і шоколад, який вважається причиною зайвої ваги, проблемної шкіри, діабету та карієсу. Але, повірте, такі судження є помилковими, якщо йдеться про правильний продукт: натуральний, що не містить підсилювачів смаку та хімічних добавок. Як обрати хороший шоколад і чим він корисний, аргументи за і проти. Відповіді на ці та інші питання були розглянуті в ході лекції.

На лекції були присутні 23 учасники, серед яких студенти факультетів ТЗіЗБ, ІТХіРГБ і викладачі ОНТУ.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНТУ на факультеті ТЗіЗБ,  доц. Кривоногова І.Г.