ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ОСНОВНІ ВІДМІННОСТІ МІЖ ЕКО, БІО, НАТУРАЛЬНОЮ ТА ОРГАНІЧНОЮ КОСМЕТИКОЮ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ТОВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

7 листопада 2022 року на факультеті Технології та товарознавства харчових продуктів та продовольчого бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНТУ, доцент кафедри ТМОЖПтаІК Севастьянова Олена Володимирівна провела лекцію на тему: «Основні відмінності між еко, біо, натуральною та органічною косметикою».

          Слухачами лекції були студенти  груп: ТМ-22, ТМ-42, ГРС-201а, ГРС-101а, ТМ-43, ТМ-33та викладачі факультету. Кількість слухачів – 27 особ.

Лектор розкрила основні питання теми, а саме, що покладено в основу класифікації органічних, натуральних косметичних кремів, основні компоненти в їх складі та їх значення. Було пояснено, як правильно розуміти склад косметичних засобів, на що звертати увагу та орієнтуватися в маркетингових заходах.

Лектором була акцентована увага на питаннях сертифікації косметичної продукції. Студенти приймали активну участь у обговоренні лекції, задавали питання, на які отримували розгорнуті відповіді.

Відповідальна по Інституту культури та мистецтв факультету ТтаТХПіПБ,   к.т.н. Смокова Т.М.