ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

Інформаційні матеріали до Дня гідності і свободи

З метою відзначення Дня Гідності та Свободи України, яке відзначається щорічно 21 листопада згідно з указом президента України № 872/2014 від 13 листопада 2014 року та проведенню широкої інформаційної кампанії до Дня Гідності та Свободи з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року — лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору, Міністерство культури та інформаційної політики України звертається до вас з наступним.

МКІП просить вас поширити відеоролики зроблені на замовлення МКІП з метою належного інформування суспільства та залучення громадян до святкування та вшанування пам’яті жертв доленосних подій у новітній українській історії – Помаранчевої революції 2004 року, Революції Гідності 2013 року. Ролики знаходяться за посиланням: https://fex.net/ru/s/7nkfyeo. Висновок Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення додається.

А також МКІП просить вашого сприяння в підтримці інформаційної кампанії розробленої Національним меморіальним комплексом Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності (Музей), а саме:

– використовувати тезу «Революція Гідності перший переможний бій цієї війни» та гасло «ВИСТОЯЛИ НА МАЙДАНІ – ПЕРЕМОЖЕМО У ВІЙНІ!»;

– сприяти у забезпеченні друку та розміщенні тематичних плакатів на зовнішніх носіях реклами;

– сприяти поширенню інформаційно та методичних матеріалів;

– долучитись до флешмобу #БУТИ_ГІДНИМ (заклик ділитися фотографіями, спогадами й роздумами про Майдан та значення їх під цим хештегом у соцмережах).

Макети зображень соціальної реклами, відеоролики та пакет інформаційних матеріалів від Музею можна завантажити за посиланням:

https://drive.google.com/drive/folders/1boRO9mpngTp-egQbVKndUm5NOpNlUO_c чи https://cutt.ly/pNXdKlG.

Інформаційна кампанія проводиться до 31 грудня 2022 року.