ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ВІДКРИТЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ З ГУМАНІТАРНОЇ ОСВІТИ ТА ВИХОВАННЯ «БОРОТЬБА З ТЕРОРИЗМОМ»

22 листопада 2022 року відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 05 січня 2021 р. №7-р «Про затвердження плану заходів з реалізації Концепції боротьби з тероризмом в Україні» в Одеському національному технологічному університеті відбулось відкрите засідання Ради з гуманітарної освіти та виховання на тему «Боротьба з тероризмом» за участі заступника начальника Головного управління з реагування на надзвичайні ситуації та застосування сил, полковника служби цивільного захисту – Крицького Олександра Івановича.

У засіданні прийняли участь проректор з науково-педагогічної та виховної роботи, соціальних питань, оздоровлення і спорту – Кананихіна Олена Миколаївна, голова Ради з гуманітарної освіти та виховання – Соловей Анатолій Олександрович, начальник штабу цивільного захисту – Чумаченко Юрій Дмитрович, старший куратор університету – Мільчева Вікторія Василівна, декани та старші куратори всіх факультетів, куратори академічних груп.

Тероризм є однією із найбільших загроз світу, безпеці та стабільності, а також здійсненню прав людини. Тероризм не має кордонів та є загальнолюдським лихом.

Метою заходу було обговорення актуальних тенденцій у розвитку тероризму, особливостей боротьби з тероризмом в нинішніх умовах, необхідності оновлення концептуальних засад протидії тероризму в Україні, забезпечення стійкості населення до терористичної загрози.

Підсумовуючи результати роботи відкритого засідання Ради з гуманітарної освіти та виховання, відбулась конструктивна дискусія відносно вирішення актуальних проблем у боротьбі з тероризмом.

 

Старший куратор ОНТУ, Мільчева В.В.