ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «КАВА ТА КАВОВІ НАПОЇ: ВИГОТОВЛЕННЯ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ВЖИВАННЯ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА ТА ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

24 березня 2023 року на факультеті Технології зерна і зернового бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНТУ, відбулася лекція на тему «Кава та кавові напої: виготовлення та рекомендації до вживання», спікером якої була доцент кафедри технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів В.Ю. Толстих.

На лекції було розглянуто інформацію про основні біологічні види кави та райони їх вирощування. Студенти дізнались про особливості виготовлення натуральної кави в зернах та меленої, а також про використання кавових напоїв як альтернативи натуральній каві для тих споживачів, які мають певні протипоказання до її вживання.

В ході лекції було розглянуто багато цікавих історичних фактів, також  інформацію стосовно впливу кави на організм людини та рекомендації до її вживання.

На заході були присутні 65 учасників, серед яких студенти факультетів ТЗіЗБ, АтаР, викладачі ОНТУ, а також гості з Миколаївського національного аграрного університету.

Відповідальна по Інституту культури та мистецтв  факультету ТЗіЗБ,  І.Г. Кривоногова