ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

Вітаємо кафедру фізичної культури та спорту з успіхом!

Одеський національний технологічний університет одержав Подяку Управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту, підтримку масового спорту та спорту вищих досягнень в Одеській області в 2022 р.

У 2022 р. викладачі кафедри фізичної культури та спорту на чолі із завідувачкою кафедри Тетяною Сергєєвою особливу увагу зосередили на оздоровчо-спортивному вихованні, популяризації здорового способу життя та залученні здобувачів вищої освіти ОНТУ до активних занять фізичною культурою та спортом. З метою підвищення ефективності профілактичної роботи, зміцненню здоров’я та зниженню захворюваності студентів, викладачів і працівників вишу колектив працював згідно Комплексної програми «Здоров’я».

У спортивно-масових і спортивних заходах минулого року взяли участь близько шестисот здобувачів вищої освіти ОНТУ. Наші спортсмени продемонстрували свою майстерність на дев’яти спортивних змаганнях різного рівня та шести спортивно-масових заходах, з яких чотири проводились онлайн. Також масовими виявилися різноманітні челенджі, зокрема «Незалежні українці-31» і «Здорова молодь», та онлайн-естафета «Тренуйся разом з нами!».

Чекаємо на нові рекорди і перемоги!