ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ХVI фестиваль культури, спорту та мистецтв

Традиційний фестиваль культури, спорту та мистецтв в Одеському національному технологічному університеті відбувся 5 квітня 2023 року. Cвято сили, краси і талантів відбулося у звичному форматі: аматори сцени й любителі спорту зібралися в спорткомплексі ОНТУ, щоб вразити своєю майстерністю, спритністю і витримкою.

Завдяки організаторам і ведучим фестивалю – проректорці з НПтаВРСПОіС Олені Кананихіній, завідувачці кафедри фізкультури і спорту Тетяні Сергєєвій та доценту Родіону Яготіну – захід пройшов у веселій дружній атмосфері.

У спортивних змаганнях взяли участь студенти чотирьох інститутів ОНТУ. Активними учасниками фестивалю були й представники творчих колективів студентського клубу університету. Учасники хореографічної студії «ChampioN» (керівники Олексій Бевзюк-Силла) представили запальні танці в сучасному стилі. Зразковий художній хоровий колектив «Novellus» під керівництвом Тетяни Булатової підготував низку чудових зворушливих номерів.

Переможцем у конкурсі «Парами в обручі» стала команда Навчально-наукового інституту прикладної економіки і менеджменту ім. Г.Е. Вейнштейна. Перше місце в конкурсі «Командна чехарда» посіла команда Навчально-наукового інституту холоду, кріотехнологій та екоенергетики ім. В.С. Мартиновського. Із завданням для капітанів краще впоралася команда Навчально-наукового технологічного інституту харчової промисловості ім. М.В. Ломоносова. Першість у командній естафеті виборола команда Навчально-наукового інституту комп`ютерних систем і технологій «Індустрія 4.0» ім. П.М. Платонова.