ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЧЕЛЕНДЖ «ДЕНЬ СПОРТУ НА БЛАГО МИРУ ТА РОЗВИТКУ»

30 березня в ОНТУ до Всесвітнього дня здоров’я стартував Челендж «День спорту на благо миру та розвитку», який проводила кафедра фізичної культури та спорту. Челендж проводився протягом двох тижнів.

Мета проведення Челенджу: залучення здобувачів вищої освіти ОНТУ до здорового способу життя та активних занять фізичною культурою. Умови участі у Челенджі були дуже прості: учасник повинен був виконати три запропоновані фізичні вправи (юнаки – силові вправи, дівчата – вправи на швидкість рухів та координацію), зняти виконання вправ на відео та надіслати відео-ролік до організаційного комітету Челенджу.

У Челенджі прийняли участь 84 здобувача вищої освіти ОНТУ всіх факультетів. Юнаки та дівчата дуже постаралися. Вправи виконували на стадіоні, у квартирі та в парку, у дворі будинку  та спортивному залі. Організаційний комітет не зміг визначити лідерів серед учасників, бо у багатьох учасників співпадав час та техніка виконання вправ, згідно вимогам. Тому всі учасники визнані переможцями – переможцями у бажанні бути здоровими!

Будь-яка фізична активність, навіть в сучасних умовах – це дуже корисно. Головне – отримати заряд бадьорості  та  гарний настрій!

Займайтеся фізичною культурою та будьте здорові!