ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ВІДКРИТА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА

4 квітня – 70 років із дня народження Квітки Цісик (1953-1998),  американської співачки

українського походження, виконавиці українських пісень

27 квітня 2023 року на факультеті інноваційних технологій харчування та ресторанно-готельного бізнесу, була проведена відкрита кураторська година на тему: «4 квітня – 70 років із дня народження Квітки Цісик (1953-1998),  американської співачки українського походження, виконавиці українських пісень» старшим викладачем кафедри готельно-ресторанного бізнесу Скляр В.Ю.

На заході були присутні студенти груп ГРС-102, ГРС-201, ГРС-205с(а), їхні куратори, інші студенти та викладачі університету у кількості 20 осіб.

Відома всьому світові Квітка Цісик мала рідкісний тембр голосу, свій успіх і талант Цісик використовувала задля популяризації української культури у світі. Слухачі прослухали доповідь про життя та кар’єру, любов до всього українського американської співачки українського походження Квітки Цісик, яка народилася в родині емігрантів і здобула популярність в США під артистичним псевдонімом Кейсі. Всі присутні дізнались про її музичний, театральний, кінематографічний та рекламний досвід: гру на скрипці, сценічне мистецтво та оперний спів, експерименти з різними стилями в клубах Нью-Йорка, джингли та рекламні пісні для відомих кампейнів, роботу з Вітні Г’юстон, Майклом Джексоном та іншими виконавцями. Студенти заслухали пісню виконавиці та насолодились її прекрасним голосом, а також почули чому саме Квітка Цісик є української естради та культури. Вона була популярною в 1970-х роках, та її пісні досі залишаються улюбленими серед багатьох поколінь українців.

Старший куратор ОНТУ, Мільчева В.В.