ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ПЕРЕВАГИ «ІНДУСТРІЇ 4.0» НА ФАКУЛЬТЕТІ АВТОМАТИЗАЦІЇ ТА РОБОТОТЕХНІКИ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

3 травня 2023 року на факультеті Автоматизації та робототехніки, за планом роботи інституту культури та мистецтв Одеського національного технологічного університету, доцент кафедри Автоматизації технологічних процесів і робототехнічних систем Світий І. М. провів науково-популярну лекцію на тему «Переваги «Індустрії 4.0». Лекція відбулася у форматі онлайн-конференції на платформі Zoom. На лекції були присутні студенти факультету Автоматизації та робототехніки, яким доцент Світий І. М. доповів про інноваційний концепт “Індустрія 4.0”.

Іван Миколайович розповів студентам основні індикатори «Індустрії 4.0». Розповів про технології штучного інтелекту, які Індустрія 4.0 трансформує від дотримування певних алгоритмів, до здатності – змінювати. Приміром, завдяки роботизації “Tesla” розгорнула свої потужності у Каліфорнії. На лекції були присутні 35 учасників, серед яких студенти та викладачі ОНТУ.

Відповідальна за роботу Інституту культури та мистецтв ОНТУ на факультеті АтаР, ст.викладач Ревенюк Т. А.