ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

Вітаємо наших студентів!

Шановні студенти Одеського національного технологічного університету!

Вітаємо вас з особливим святом – Міжнародним днем студента! 🥳

Це час, коли ви поринаєте у світ знань та відкриттів, формуєте свої перші професійні навички та будуєте незабутні стосунки. Ви обрали шлях самовдосконалення та вдосконалення світу навколо, і сьогодні ми відзначаємо ваш вагомий внесок у цей процес.

‼️Важливе завдання, яке ви берете на себе, вимагає від вас не тільки трудових зусиль, але й глибокого розуміння та захоплення предметом навчання. Кожен із вас – це майбутній фахівець, який зможе змінити світ накраще. Нехай цей час університетського життя буде для вас часом не тільки навчання, але й самовдосконалення, відкриття власних можливостей та формування цінностей.

Ваша спроможність пристосовуватися до нових викликів, творчий підхід до розв’язання завдань і ентузіазм, який ви віддаєте своїй професійній справі, є запорукою успіху. Нехай ви знаходите невичерпне джерело натхнення та підтримки у своїх однодумців та викладачах.

Сьогодні – ваш день, і ми віримо у ваш величезний потенціал. Бажаємо вам нестримного бажання досягати нових висот, впевненості у власних силах і незабутніх моментів, які запам’ятаються на все життя. Нехай кожен день приносить вам задоволення від вивчення та радість від досягнень.

З найкращими побажаннями у вашому захопливому студентському шляху.
Ваш ОНТУ😍

Контакти

Профспілковий комітет студентів

кабінет А-233 (головний корпус, вул. Канатна, 112)

Голова – Скрипніченко Дмитро Михайлович

Студентська рада університету

(головний корпус, вул. Канатна, 112)

Голова – Носов Артем

тел. 712-40-23 (міський)
тел. 10-23 (внутрішній)
E-mail: student.profkom.onaft@gmail.com

тел. 712-40-23 (міський)
тел. 10-23 (внутрішній)