ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

День пам’яті жертв Голодомору!

Сьогодні, Україна вшановує пам’ять жертв голодоморів, страшного періоду в історії, коли мільйони невинних людей стали жертвами політичної трагедії. Це день великої туги та пам’яті, коли ми спільно вгадуємо тих, хто став жертвою голоду та безжального режиму. Пам’ять про ці події несе у собі важливий урок про важливість захисту прав людини, гідності та національної самостійності.

Вшановуючи пам’ять жертв голодоморів, ми також визнаємо героїзм тих, хто виступав проти несправедливості та намагався допомогти тим, хто потрапив під удар голоду. Спільна пам’ять про ці події об’єднує нас як націю і підкреслює важливість гуманізму та співчуття в наших суспільних цінностях.

Нехай цей день буде також днем покаяння та зобов’язанням ніколи не допустити подібних трагедій у майбутньому. Сподіваємося, що пам’ять про голодомори буде слугувати як напутство до того, щоб ми завжди залишалися бджолоюдами, захищаючи права та гідність кожної людини.

Закликаємо всіх о 16:00 долучитися до Загальнонаціональної хвилини мовчання та засвітити вогник у пам’ять про вбитих голодом невинних українців та українок.

Картина про геноцид українців “Рік 1933” художника Віктора Цимбала

 

Контакти

Профспілковий комітет студентів

кабінет А-233 (головний корпус, вул. Канатна, 112)

Голова – Скрипніченко Дмитро Михайлович

Студентська рада університету

(головний корпус, вул. Канатна, 112)

Голова – Новикова Валентина

тел. 712-40-23 (міський)
тел. 10-23 (внутрішній)
E-mail: student.profkom.onaft@gmail.com

тел. 712-40-23 (міський)
тел. 10-23 (внутрішній)