ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

Майстер-клас від студради ф-ту ІТХіРГБ

 
Про дану  подію написала ректор ОНТУ  на своїй сторінці у Facebook:
 
Сьогодні, вже завершуючи насичений трудовий тиждень, була вражена ще однієї несподіваною приємністю від наших талановитих здобувачів. Наші студенти спеціальності готельно-ресторанної справи, разом із своїм куратором Юлією Антонюк, надзвичайно професійно провели захоплюючий майстер-клас з приготування кольорових панкейків для учнів Одеського ліцею “Приморський”.
Творчість, практичні навички та веселий настрій стали ключовими компонентами цього заходу.
Такі ініціативи вкрай важливі для нашого університету, оскільки вони сприяють взаємодії між закладами освіти та розбудові позитивних взаємовідносин.
Ми пишаємося тим, що наші студенти не тільки здобувають знання в університеті, а й діляться своїм досвідом та талантом з молодшими поколіннями.
А на завершення дня і ми з проректором з НПОтаВР Надією Дец отримали подарунок – спонтанний та несподіваний панкейк з їх майстер-класу виявився найсолодшим заспокоєнням після напруженого тижня.
Це була не лише приємна несподіванка, але й яскравий прояв того, наскільки наші студенти творчі та здатні дивувати. Такі неочікувані зустрічі зі студентами не тільки надихають, але й є справжньою мотивацією для подальшого покращення навчального процесу в нашому університеті.
Відчуваю безмежну гордість очолювати такий славетний заклад вищої освіти, де студенти не лише вдосконалюють свої академічні навички, а й розвивають творчість та прагнуть до найкращого.
Цей майстер-клас став чудовим прикладом того, як креативність та практичні навички можуть об’єднати нас та стати джерелом натхнення. Дякую всім, хто брав участь в цьому заході! Студенти Одеського національного технологічного університету – ви найкращі!
Разом ми здатні на неймовірні речі!
Контакти

Профспілковий комітет студентів

кабінет А-233 (головний корпус, вул. Канатна, 112)

Голова – Скрипніченко Дмитро Михайлович

Студентська рада університету

(головний корпус, вул. Канатна, 112)

Голова – Новикова Валентина

тел. 712-40-23 (міський)
тел. 10-23 (внутрішній)
E-mail: student.profkom.onaft@gmail.com

тел. 712-40-23 (міський)
тел. 10-23 (внутрішній)