ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

Вітаємо з Днем Збройних Сил України та Днем Святого Миколая!

Шановні студенти, викладачі, співробітники та всі члени освітянської родини ОНТУ!

Сьогодні маємо честь висловити щирі вітання з двома важливими святами: Днем Збройних Сил України та Днем Святого Миколая! Це дні, коли ми відзначаємо героїзм наших воїнів, які несуть важливу місію захисту нашої країни. Нехай відданість та мужність наших захисників завжди будуть на приклад для нас усіх.

День Збройних Сил – це не лише час вшанування тих, хто стоїть на передньому краї, але й можливість подякувати за мир та безпеку у нашій країні. Сьогодні дозвольте висловити глибоку повагу всім вам, хто присвятив своє життя служінню на благо України.

День Святого Миколая – це час доброзичливості та надії. Бажаємо кожному з вас отримати свою порцію святкового настрою, тепла та радості. Нехай це свято принесе вам не лише приємні сюрпризи, але й нагадає про важливість добра та взаєморозуміння.

У нашому університеті ми продовжуємо працювати над розвитком освіти та формуванням молодого покоління професіоналів. Бажаємо вам, нашим студентам, плідної праці та невтомної натхненності у досягненні ваших найвищих цілей.

Зичимо всім вам міцного здоров’я, благополуччя та величезної енергії на шляху до успіхів та досягнень. Нехай цей святковий день залишить у вас найтепліші спогади та заповнить ваше серце радістю!

 

 

Контакти

Профспілковий комітет студентів

кабінет А-233 (головний корпус, вул. Канатна, 112)

Голова – Скрипніченко Дмитро Михайлович

Студентська рада університету

(головний корпус, вул. Канатна, 112)

Голова – Новикова Валентина

тел. 712-40-23 (міський)
тел. 10-23 (внутрішній)
E-mail: student.profkom.onaft@gmail.com

тел. 712-40-23 (міський)
тел. 10-23 (внутрішній)