ОДЕСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ

Студентське життя

Представниця студентської ради ОНТУ зустрілась із заступником міністра освіти і науки М.Вінницьким та головою Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергієм Бабаком за ініціативи Української асоціації студентів – UAS

 

 4 квітня, заступник молодіжного ректора та голова студентської ради факультету ІТХіРГБ Марія Лазарєва, стала однією із представників молоді Одеси на зустрічі з Міністерством освіти і науки України.

Цей захід був організований за ініціативи Української асоціації студентів та зібрав студентське самоврядування та студентів з різних куточків країни для побудови конструктивного діалогу з питань реорганізації закладів вищої освіти та реформ в освітній сфері.

Заступник міністра освіти і науки Михайло Вінницький та голова Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій Сергій Бабак поділилися важливою інформацією та обговорили з учасниками ряд критичних тем: від модернізації мережі ЗВО до нових освітніх траєкторій та академічної мобільності.

Такі зустрічі надзвичайно важливі, адже вони надають студентству унікальну можливість впливати на формування майбутнього освітнього простору в Україні, а також отримати відповіді на актуальні питання безпосередньо від керівництва МОН.
Ми пишаємося нашими студентами, які не лише здобувають знання, але й активно включаються у життя університету та країни, стають справжніми амбасадорами змін. Студентська рада ОНТУ– яскравий приклад цього!