ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКА ГОДИНА, ПРИСВЯЧЕНА «ДНЮ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ЗЕРНА І ЗЕРНОВОГО БІЗНЕСУ

Протягом жовтня 2020 року на факультеті технології зерна і зернового бізнесу були проведені кураторські години для студентів 1-3 курсів, присвячені «Дню захисника України» («Дню українського козацтва»).

Свято встановлене 14 жовтня 2014 р. указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві та на підтримку ініціативи громадськості.

В процесі проведення кураторських годин кожному студенту було нагадано, що захист Батьківщини – це найвищий обов’язок кожного громадянина, в тому числі студента. Зустрічаючись зі студентами, куратори наголошували на необхідності збереження пам’яті про подвиги героїв, які в різні часи боронили свободу та незалежність нашої країни. Заходи мали на меті виховання шанобливого ставлення до пам’яті героїв національно-визвольних рухів минулого, мужності та героїзму сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності України, утвердження ідеалів свободи і демократії, збереження історичної пам’яті про доленосні події та сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в студентській молоді. У своїх виступах студенти та куратори  розкрили історію виникнення Козацтва в Україні та традиції свята Покрови Пресвятої Богородиці.

ТЗХ-11 (куратор Кузьменко Ю.Я.)

ТЗХ-12 (куратор Павловський С.М.)

МТЕ-11 (куратор Константинова Т.В.)

ТЗХ-21а (куратор Дмитренко Л.Д.)

МТЕ-21 (куратор Савченко Т.В.)

ТЗХ-21б (куратор Котузаки О.М.)

ТЗХ-31а (куратор Хоренжий Н. В.)

ТЗХ-31б (куратор Валевська Л.О.)

https://studlifeod.onaft.edu.ua/wp-content/uploads/2020/10/10-9-e1603661931321.jpg

ТЗХ-33 (куратор Соколова Н.Ю.)

ТЗХ-32 (куратор Ворона Н.В.)

МЗХ-31 (куратор Ліпін А.П.)

МТЕ-31 (куратор Кривоногова І. Г.)

МЗХ-11, МЗХ-21  (куратор Шипко І.М.)

Старший куратор факультету ТЗіЗБ        Шалений В.А.