КУРАТОРСЬКА ГОДИНА НА ТЕМУ: «ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИНА ТА ТУРИСТИЧНОГО БІЗНЕСУ
В Одеській національній академії харчових технологій на факультеті технології вина та туристичного бізнесу протягом 30 листопада – 04 грудня 2020 року кураторами груп була проведена єдина кураторська година на тему: «28 листопада 2020 року – день пам’яті жертв Голодомору».
Куратори груп розказали студентам про причини та наслідки голодомору. День пам’яті жертв голодомору – щорічний національний пам’ятний день в Україні, що припадає на четверту суботу листопада. В цей день громадяни відвідують поминальне богослужіння і покладають символічні горщики з зерном та свічками до пам’ятників жертвам голодоморів в Україні. Зараз більше 15 країн визнали Голодомор як штучне знищення українців. Крім цього, Парламентська асамблея Ради Європи схвалила резолюцію про вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років.
За традицією після загальнонаціональної хвилини мовчання о 16.00 год. по всій Україні пройшла громадська Всеукраїнська акція «Запали свічку пам’яті».
Групи ТК-26, ПВ-22, ПВ-30, куратори Берегова О.М., Ляпіна О.В.
Група ТВ-21, куратор Сугаченко Т.С.
Група ТВ-21, куратор Мельник І.В.
Група БІО-28, куратор Воловик Т.М.
Групи БІО-18, ХТ-12, ТКс-30, куратор Нікітчіна Т.І.