ОДЕСЬКА НАЦІОНАЛЬНА АКАДЕМІЯ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

Студентське життя

КУРАТОРСЬКІ ГОДИНИ НА ТЕМУ:  «ДЕНЬ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ТЕХНОЛОГІЇ І ТАВАРОЗНАВСТВА ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ПРОДОВОЛЬЧОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

В період з 12 по 18 жовтня 2021 року  на факультеті технології і товарознавства харчових продуктів та продовольчого бізнесу, Одеської національної академії харчових технологій  було проведено єдині кураторські години на тему: «День захисника України»

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – Свято Покрови Божої Матері, друге – День українського козацтва, третє свято, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов’язані  і виникали послідовно.

14 жовтня  православні християни святкують день Покрови Пресвятої Богородиці.

Зі святом Покрови співпадає святкування Дня українського козацтва.

 З давніх-давен Божа Матір вважалася покровителькою усього українського козацтва. А на Січі запорозькі козаки збудували церкву на честь Покрова Богородиці з її іконою. І до речі, саме у цей день, козаки збирали Велику раду, на котрій обирали гетьмана й визначалися з подальшими військовими планами. Козак в українській культурі – звитяжний воїн, озброєний захисник Вітчизни, що боронить віру, гідність та звичаї усього нашого народу.

З 2015 року 14 жовтня є державним святом – День захисника України

ТМ-11 куратор Маковська Т.В.

ТТП-14, ТТП-24 куратор Луцькова В.М.

ФЕБ-16, куратор   Шишлюк В.Р.

ТТПс-34, ТТП-35 куратор Гарбажий Е.С.

ТМ-25, куратор Вікуль С.І

ТМ-35 куратор Антіпіна О.О.

ТМ-15, кратор     Степанова Г.И. 

ТМ-31 куратор  Савінок О.М.

ТМ-33, ТМ-34  куратор Скрипніченко Д.М.

ТМ-30 куратор Манолі Т.А.

ТМ-21, куратор Кушніренко Н.М.

Старший  куратор факультету ТтаТХПіПБ                    Світлана ВІКУЛЬ