ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ВИКОРИСТАННЯ НЕЙРОМЕРЕЖ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
14 березня 2023 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу, в рамках роботи Інституту культури та мистецтв ОНТУ, доцентом кафедри Готельно-ресторанного бізнесу Федосовою К.С. була прочитана лекція на тему “Використання нейромереж в готельно-ресторанному бізнесі”.
Лекція була корисною для тих, хто хоче дізнатися більше, як саме можна використовувати нейромережі в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Особливо цікаво було студентам дізнатися лайфхаки про те, як нейромережі можуть допомогти в написанні наукових робіт, курсових і дипломних проектів, створенні презентацій, резюме та навіть в пошуках другої половинки.
Лекцію відвідали 36 учасників, серед яких були студенти ОНТУ і викладачі.
Відповідальна за роботу Інституту культури і мистецтв ОНТУ на факультеті ІТХіРГБ, Безніс П.М.