ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ: «ІННОВАЦІЙНІ ТЕНДЕНЦІЇ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ» НА ФАКУЛЬТЕТІ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ХАРЧУВАННЯ І РЕСТОРАННО-ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ
ОДЕСЬКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
21 жовтня 2019 року на факультеті Інноваційних технологій харчування і ресторанно-готельного бізнесу Одеської національної академії харчових технологій, в рамках роботи Інституту культури і мистецтв, відбулась лекція на тему: «Інноваційні тенденції в ресторанному господарстві» асистента кафедри технології ресторанного і оздоровчого харчування Чебан М.М.
Реалії сьогодення вимагають від українських підприємств ресторанного господарства значної інноваційної активності в умовах загострення конкурентної боротьби, тому лекцію із зацікавленістю слухали перш за все майбутні фахівці цієї галузі. Лектор докладно зупинилася на різнорівневих інноваційних циклах для ресторанів, кафе, барів, а також перешкодах для їхнього впровадження.
Лисюк В.М.., відповідальна за роботу Інституту
культури і мистецтв ОНАХТ
на факультеті ІТХ і РГБ